Grobar izvređao Robinsona na Tviteru, ali mu je Partizanov Amerikanac još jače odgovorio (FOTO)

Amerikanac koji ne igra u baš najboljoj formi našao se na meti navijača

Košarkaši Partizana teškom mukom su pobedili Ludvizburg u Pioniru u utakmici FIBA Lige šampiona, a pred kraj utakmice navijači su vređali pojedine košarkaše, zbog čega je morao da interveniše i Aleksandar Džikić, koji je zamolio sve da ne diraju igrače, i ako nekoga žele da vređaju, da to bude on.

Na udaru Grobara našao se i Frenk Robinson, koji je posle meča podelio fotografiju na Tviteru, gde je bila poruka koju je dobio u inboks od strane jednog navijača, koji ga je žestoko izvređao.

- Je***o go**o, đubre, odlazi iz mog kluba! Odj**i, gov***u - napisano je u poruci koja je poslata Robinsonu, a na koju je on samo odgovorio ''postoje idioti koji šalju poruke bez značenja.

Kasnije je Robinson ubrzo obrisao fotografiju, ali je skrinšot ostao kao dokaz. Ubrzo se oglasio na Instagramu uz emotivnu poruku.

To je poklon i prokletstvo da nikada ne budete zadovoljni. To je opsesija. Da pronađete načine da se kaznite i da uživate u svojim dostignućima i uspesima. Ponekad samo moraš da dišeš na minut ili dva i da vidite šta se razvika oko vas. Naučio sam to noseći ovaj crno-beli dres. To je jedini način. Morate biti opsednuti napretkom i rezultatima, ali morate i da uživate u procesu.

(Telegraf.rs)