Zvezdi blokiran račun zbog nenormalno velike kirije za stan Roberta Prosinečkog!

Rukovodstvo crveno-belih bilo je iznenađeno kada je račun blokiran, a za sporno dugovanje nisu ni znali

Finansijski problemi nikada nisu neka novost za Crvenu zvezdu, ali su se na Marakani svi našli u čudu kada su saznali da im je račun blokiran. Razlog je neisplaćenih 37.000 evra za kiriju za stan u kome je živeo Robert Prosinečki, dok je bio trener crveno-belih.

>>> MALO DRUGAČIJA TABELA SUPERLIGE: Evo gde bi bili Zvezda i Partizan da utakmice traju 80 minuta!

Robi je u Beogradu bio godinu i po dana i prema saznanjima Telegrafa rukovodstvo kluba nije uopšte ni znalo da kirija uopšte nije bila isplaćena, a sa Marakane smo i dobili potvrdu da je račun u blokadi zbog neplaćenog stana za Roberta Prosinečkog.

>>> Ovu izjavu niste očekivali od Robija: Nekad su nas krali iz Beograda...

Zvezda je imala obavezu da to plaća, a sada je zajmodavac dobio tužbu i račun je u blokadi. Jedino je problem, kako nam je objašnjeno, što sadašnje rukovodstvo nije ni znalo za taj dug, niti da kirija nije isplaćivana, kao ni da je toliko velika.

Ovo naravno nema nikakve veze sa Robertom Prosinečkim, već sa ljudima koji su mu iznajmljivali stan, pošto su dobili Zvezdu na sudu, pošto su imali potpisan ugovor sa klubom, u vreme kada je na njegovom čelu bio Vladan Lukić.

Kako saznajemo, blokada Zvezdinog računa je u visini od 37.000 evra, koliko i iznosi neplaćena kirija za Prosinečkog.

Prema prostoj računici dolazi se do brojke da je mesečna kirija koju je Zvezda morala da plaća za stan Roberta Prosinečkog iznosila oko 2.000 evra mesečno.

(D. U.)