Samo su jedan srpski teniser i teniserka poželeli Ani sve najbolje posle napuštanja tenisa (FOTO)

Poruke podrške stizale su joj sa svih strana od brojnih veličina belog sporta, ali su srpski predstavnici tenisa prilično zakazali

Ana Ivanović je u sredu šokirala mnoge fanove objavom da završava tenisku karijeru, a odmah su se javili brojni teniski velikani koji su na društvenim mrežama izrazili žaljenje što u 29. godini odustaje od belog sporta.

>>> Fotke Ane Ivanović iz 2005. i 2006. godine koje sigurno niste videli! Tu je i ona sa Nadalom (FOTO)

Serena Vilijams, Boris Beker, Kris Evert, Bili Džin King, Anđelik Kerber, Petra Kvitova, Viktorija Azarenka, zvanični nalozi Gren slemova... svi oni, kao i mnogi drugi koji su uspešni u tenisu poželeli su Ani sve najbolje u daljem životu i izrazili žal što tako rano završava karijeru.

Primećujete li da neko fali na ovom spisku? Nema srpskih tenisera i teniserki. Izuzetak su napravili samo jedan teniser i jedna teniserka, što je prilično čudno.

Nema Novaka, Jelene Janković, Viktora... Posebno treba istaći i da nije bilo oglašavanja od strane Teniskog saveza Srbije na društvenim mrežama. Izuzetak su napravili samo jedan teniser i jedna teniserka.

Janko Tipsarević je jedini od srpskih tenisera poželeo Ani sve najbolje u budućnosti i istakao da mu je žao što se povlači.

Kod žena je jedino Aleksandra Krunić istakla da joj je bila čast što je s njom branila boje Srbije u FED kup timu i poželela joj sve najbolje. - Bila mi je čast da uz tebe predstavljam našu zemlju.Ti si veliki šampion i motivacija svima nama,hvala ti na tome.Želim ti još više sreće i uspeha van terena i uživaj u svemu,što će ti život pružiti - istakla je Aleksandra Krunić.

Iako se Novak Đoković nije oglasio, njegova supruga Jelena Đoković je Ani čestitala na neverovatnoj karijeri i istakla da je ponosna na nju za to što je ostala snažna i pozitivna.

(Telegraf.rs)