ĐOKOVIĆ PRED KAZNOM! Žao mi je, prihvatam sve posledice (VIDEO)

Mnogi su zamerili Karlosu Bernandesu što nije diskvalifikovao srpskog tenisera

Novak Đoković će biti kažnjen!

Najbolji srpski teniser otkrio je da će prihvatiti posledice zbog manjeg incidenta tokom prvog seta finala turnira u Dohi, u kom je savladao prvog igrača sveta, Endija Marija.

>>> Arapski novinar ispao car na Božić pred Novakom: Srbi širom sveta dobili veliku privilegiju (VIDEO)

Novak je posle izgubljenog poena na mreži udario lopticu reketom, koja je završila u publici i udarila jednu ženu u prvom redu.

Oni koji su navijali protiv Đokovića u ovom finalu brzo su raširili stav da je sudija Karlos Bernades pogrešio što je tada samo opomenuo našeg tenisera, umesto da ga je diskvalifikovao.

>>> Javio se najbahatiji teniser klinac da proziva Novaka: Mene bi odrali za ovo što je Đoković uradio!

- Definitivno nisam hteo nikoga da udradim. Samo se dogodilo. Srećom što nisam dobio veću kaznu. S druge strane je nesreća što se to uopšte desilo. Pretpostavljam da moram da budem oprezniji ubuduće - rekao je Đoković posle meča.

Mediji su podsetili da ovo nije prvi put da mu se to dešava, podsetivši na situaciju sa završnog Mastersa u Londonu, posle čega je naš teniser čak ušao u raspravu sa novinarom.

Novak je sada objasnio da nije video da je loptica udarila ženu u publici, ali da je spreman da snosi posledice zbog toga.

- Prihvatam da sam napravio grešku. Nije bilo nikakve namere. Naravno da ljude pogodi loptica, pogotovo u prvim redovima, nekad zbog jakih servisa i slično. Dešava se. Nije prvi put. Ovo je definitivno nešto što ne sme da se dešava sa moje strane. Prihvatam posledice, apsolutno - dodao je Đoković.

(Telegraf.rs)