Rumuni tvrde: Čelnici Zvezde otišli u Madrid da prodaju igrača i za te pare dovedu Budeskua?

Tako barem tvrdi trener Astre za koju je Budesku donedavno igrao, iako su zvaničnici crveno-belih danas viđeni na Marakani

 ''Konstantin Budesku je u avionu'' rekao je Miodrag Božović malo kroz šalu u ponedeljak na prozivci Crvene zvezde, na pitanje da li će rumunski vezista obući crveno-beli dres.

Nije popularni Grof znao da kaže kuda se Budesku uputio, ali je priznao da još nije stigao na Marakanu. Trebalo je u utorak. Već je sreda, a od njega ni traga ni glasa.

Barem što se tiče pojavljivanja u Beogradu, pošto rumunski mediji prenose da je od danas definitivno slobodan igrač i da neometano može da potraži novi klub. Do skoro je igrao u Astri kao pozajmljen fudbale i upravo trener tog tima je ubeđen da može da ga privoli da ostane.

>>> Radnički: Transfer Pavkova u Zvezdu najveći svih vremena!

Govoreći o situaciji sa Budeskoum, Marijuš Sumudica je slučajno rekao da su ''čelnici Zvezde otišli u Madrid kako bi prodali igrača i angažovali Budeskua.''

- Budesku ima ponudu Zvezde. Video sam šta je u pitanju i mogu da kažem da je nijedan tim u Rumuniji ne može priuštiti. Ipak, Astra pravi ponudu identičnu Zvezdi. Njihovi čelnici su otputovali u Madrid da prodaju igrača i te pare daju za Budeskua - navodi Sumudica.

Međutim, trener Astre je očigledno napravio grešku u koracima s obzirom na to da niko od čelnih ljudi crveno-belih nije u glavnom gradu Španije. Štaviše, tokom dana su bili na Marakani.

A verovatno je mislio na Mihaila Ristića koji bi mogao da se preseli u Barselonu, odnosno da zaigra za Espanjol.

(Telegraf.rs)