Grbović isprozivao legendu Partizana: Razumeš se u ekonomiju kao Marica u kriv...

Jedna legenda crno-belih udarila na drugu

Bivši legendarni košarkaš Partizana Goran Grbović, veliki je kritičar sadašnjeg rukovodstva Partizana, a u jednoj svojoj kolumni za nedeljnik Ekspres žestoko je isprozivao Dragana Todorića, čoveka koji je bio sinonim za trofeje koje su crno-beli osvojili prethodnih godina.

>>> Grbović brutalno isprozivao Pekovića: Džabe ti i mišići i tetovaže kada nemaš hrabrosti!

Za Grbovića je popularni Toša samo običan kladilac, a ističe da se ni malo ne razume u stratešku ekonomiju, a za to je imao i pomalo vulgaran komentar.

- Bavi se ti listama, kvotama dojavama, a ne strateškom ekonomijom u koju se razumeš kao Marica u kriv... (znaš nastavak) jer slika koju stvaraš izlazi iz paspartua, za koji si do pre neki dan mislio da je vrsta francuske pljeskave. Ako ima neka sigurna dojava, zovi - napisao je Grbović poruku Todoriću.

Ubzo je i Todorić odgovorio na to i poručio Grboviću da slobodno nastavi da ga pljuje.

>>> Todorić ispričao kako je Partizan od evropskog giganta spao na najniže grane i koliko će mu biti potrebno da se oporavi?

- Ne komentarišem Grbovića.Može da priča šta hoće. Slobodno neka nastavi da me pljuje i kritikuje, kao što je i dosad radio. On ne može da me naljuti, šta god pričao o meni. Stvarno mi nije jasno zašto meni smeta taj mo hobi. Mnogo puta sam pričao o klađenju, ne znam šta bih rekao - rekao je Todorić za Kurir.

(Telegraf.rs)