Moćna Zvezda ruši i dalje sve pred sobom, muk u Izraelu posle preokreta! (VIDEO)

Crveno-beli opet slomili slavni izraelski klub!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Makabi sa 71:67 posle preokreta u 18. kolu Evrolige, pa sada imaju 10 trijumfa i sve bolje šanse za četvrtfinale.

>>>Obradoviću baš teško posle Zvezdine lekcije: Pogledajte šta je rekao pred meč sa svojim Panatinaikosom!

>>>Pogledajte kako je Grof dirnuo legendu Partizana emotivnim govorom (VIDEO)

>>>Neverovatna ispovest Novaka Đokovića pred srpskim novinarima: Mnoge hejtere će biti sramota posle ovih njegovih reči (VIDEO)

>>>Monstruozno kucanje Tompsona, Zvezda je jako odgovorila Makabiju! (VIDEO)

Makabi - Crvena zvezda 67:71 (17:16, 17:17, 20:15, 13:23)

Hala: Menora Mivtačim Gledalaca: 11.060 Sudije: Roča, Garsija, Fufis

Makabi: Gaudlok 19, Rad 11, Smit 2, Mekel 3, Pnini, Ohajon 7, Vims 12, Lendsberg, Aleksander, Ajverson 13, Miler

Crvena zvezda: Volters 4, Tompson 10, Dangubić 3, Mitrović 7, Lazić 8, Dobrić, Simonović 6, Dženkins 4, Gudurić 3, Jović 14, Kuzmić 8, Bjelica 4

Kao da su idealno bile raspodeljene ključne uloge igračima Zvezde, Mitrović je sjajno počeo meč, a kada je Makabi počeo da odmiče, Jović i Tompson su bili maestralni u drugoj deonici za povratak egala. Odbrana je periodično bila na Zvezdinom standardnom nivou, a kada nije, Gaudlok je rešetao sa svih strana, a posebno je kritičan po crveno-bele mogao da bude pad u trećoj deonici.

Poslednja je otvorena trojkama Gudurića i Simonovića u pravo vreme, a pred kraj je ipak ukroćen Gaudlok kada je bilo 67:66. Simonović ga je preuzeo odlično u jednom napadu Makabija koji je osujećen, da bi onda Jović iz prodora poentirao za 67:69. Tu nije bio kraj,  monstruozno je zakucao Kuzmić za konačan rezultat, posle čega je još jednom čelična odbrana pokazala Izraelcima da nemaju timza velika dela. Usledio je muk u hali, uz Zvezdino zasluženo slavlje posle sačuvane lopte u narednom napadu.

(Telegraf.rs)