Ramosu je bolje da se više ne javlja: Posle ovih reči predsednika Sevilje neće imati šta da kaže!

Žoze Kastro je "potkačio" i kapitena Reala, ali i sam madridski klub

Serhio Ramos i Sevilja nisu baš idealna priča.

Od kako je fudbaler Real Madrida proslavio gol pred navijačima Sevilje, oni mu to ne zaboravljaju. Defanzivac je za tim iz Andaluzije odigrao 39 utakmica, pre nego što je 2005. stigao u madridski klub.

- Za razliku od mene, Rakitić i Alveš nisu deca Sevilje, ali su takođe ovaj klub zamenili drugim. I dok njih prilikom svakog povratka ovde s novim klubovima dočekuju kao bogove, meni 90 minuta psuju majku - rekao je Španac pred meč sa drugoplasiranom ekipom Primere.

Kapiten Reala je prokomentarisao je i da bi predsednik kluba Žoze Kastro trebalo da kazni navijače koji su ga vređali na utakmici.

- Ono što je neverovatno je da me prvo pitate o Ramosu, a ne o Sevilji, koja je samo bod iza Real Madrida na drugom mestu, a ispred Barselone - brecnuo se Kastro na novinare, ali nije mogao a da ne prokomentariše:

- Ramos je veličanstven, izuzetan igrač, koji je došao iz velikog kluba, a sada igra za Real Madrid. I mislim da on mora da se posveti igranju za svoj klub, a ako već želi da savetuje predsednika, neka onda savetuje svog predsednika - rekao je Kastro.

(Telegraf.rs)