Tomašević: Verujem da idemo do medalje na EP

Generalni sekretar KSS veruje da će uz pomoć generalnog sponzora srpska košarka biti još uspešnija

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Dejan Tomašević izjavio je danas da olimpijski i svetski vicešampioni, uz podršku kvalitetnih sponzora kao što je "Piraeus banke" žele novu medalju na Evropskom prvenstvu u Turskoj.

- Veoma sam zadovoljan što imamo još jednog člana košarkaške porodice - "Piraeus banku", a na nama je da opravdamo poverenje koje su nam ukazali. Nadam se da će naša saradnja trajati i duže od dve godine. Očekujemo da ćemo i na narednom Evropskom prvenstvu ostvariti odlične rezultate i našoj naciji doneti još jednu medalju - rekao je Tomasević na druženju u niškoj filijali banke, tokom završnog turnira Kupa Radivoja Koraća.

Generalni direktor banke koja će u naredne dve godine biti sponzor svih muških selekcija i čiji logo će biti na dresu srpskog tima Vojilsav Lazarević istakao je da su dosadašnji rezultati popkazali da su Srbi košarkaska nacija.

- Zato čvrsto verujemo da će učešće na Evropskom prvenstvu još jednom potvrditi tu činjenicu, a mi ćemo kao košarkaška banka pružiti značajnu podršku našim šampionima, ali i daljem razvoju košarke u zemlji - rekao je Lazarević.

(Telegraf.rs)