SRCE MI JE BILO PUNO: Gurović pojasnio zašto je Gudurić u njega gledao kada je dao ključnu trojku Partizanu (VIDEO)

- Verovatno je sada osetio potrebu da taj šut podeli sa mnom - rekao je trener

Jedan od momenata koji je odlučio pitanje pobednika finala Kupa Radivoja Koraća između Crvene zvezde i Partizana jeste trojka koju je uz zvuk sirene za kraj treće četvrtine pogodio Marko Gudurić.

Bek crveno-belih je istog momenta pogledao u pravcu svog bivšeg trenera, Milana Gurovića.

- Zna on, zna on - rekao je košarkaš posle pobede.

Bivši trener FMP-a je taj značajan trenutak prokomentarisao.

- Taj korak unazad, kod te trojke, vratio ga je verovatno tri godine unazad kad smo zajedno radili. On tada nije mogao da uradi tu vežbu u punom trku. Problema je imao sa desnom stranom, pa smo tu vežbu ponavljali posle skoro svakog treninga. Verovatno je sada osetio potrebu da taj šut podeli sa mnom. Srce mi je bilo puno. Hvala mu na tome - rekao je Gurović "Žurnalu", otkrivši potom još jedan važan savet koji je davao Guduriću.

- Često sam mu govorio da svaki šut koji uzima zamišlja kao da je ključni, kao da je šut za pobedu. Za ovaj može to da se kaže, s obzirom da je prelomio meč. Mislim da se tada i svega setio. Osećao sam se kao da sam ja dao tu trojku. Da ne bude zabune, sve što radi i što će Gudurić da uradi, posledica je isključivo njegovog velikog rada. A meni će srce biti puno, ako sam mu makar malo pomogao da razvije svoj talenat - rekao je Milan Gurović.

(Telegraf.rs)