Zvezda se oglasila posle izjave Božovića da će otići iz kluba!

Crveno - beli smiruju tenzije koje su nastale u klubu

Fudbalski klub Crvena zvezda se oglasila posle konferencije svog trenera Miodraga Božovića na kojoj je saopštio da će otići ako tim izgubi od Vojvodine.

Klub je saopštio da je u protekla dva dana na svim nivoima unutar kluba održano niz sastanaka i razgovora sa igračima i trenerom Miodragom Božovićem sa ciljem da se sve strukture stave u funkciju novih pobeda i osvajanja šampionske titule.

>>> Božović otkrio da možda već u sredu odlazi iz Zvezde! (VIDEO)

- Crvena zvezda ima mnogo nasleđenih problema iz prošlosti, kako finansijskih tako i organizacionih. Nije ih lako rešavati, ali mi ih rešavamo. Svesni smo velikih očekivanja zvezdaške javnosti i velikog pritiska koji svakodnevno donosi rad u Crvenoj zvezdi. Zato moramo ostati ujedinjeni na putu ostvarenja ciljeva koje smo zacrtali - ističe se u saopštenju.

Kako se navodi, u klubu su svesni velikih prepreka koje svakodnevno postavljaju protivnici Crvene zvezde.

- Bez obzira što smo očekivali bolju igru u derbiju, nismo nezadovoljni rezultatom. Zadržali smo prvu poziciju na tabeli sa ogromnih šest bodova prednosti. Ubeđeni smo da imamo najbolji tim i najboljeg trenera u ligi, da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i da će naš tim vrhunac forme dostići kada bude najpotrebnije- u utakmicama plej ofa. Zato pozivamo sve zvezdaše da daju pun doprinos ostvarenju ciljeva u ovoj sezoni, a to je ono što čekamo već 10 godina - osvajanje duple krune - zaključuju iz Zvezde.

(Telegraf.rs)