PSŽ je na Tviteru napisao samo jednu reč posle brutalnog poraza od Barse (FOTO)

Parižani su doživeli neverovatan poraz na Kamp Nou, iako su ih svi već videli u narednoj rundi posle pobede od 4:0 na Parku prinčeva

Fudbalski svet je u sredu bio svedok najvećeg preokreta u istoriji ove igre! Barselona je uradila nemoguće i po prvi put se desilo da u Ligi šampiona jedan klub u revanšu nadoknadi poraz od 4:0 iz prvog duela.

>>> Poslušaje reakcije komentatora širom sveta na 6. gol Barse: Bosanac je apsolutni pobednik! (VIDEO)

Barsina kaznena ekspedicija je slavila sa 6:1 i tako režirala priču o kojoj će se tek pričati u godinama koje dolaze. Pari Sen Žermen je imao sve u svojim rukama. Imao je 4:0 iz prvog duela, postigao je gol u gostima i držao Barsu na 3:1 do same završnice, odnosno 88. minuta, a onda se sve raspalo kao kula od karata.

>>> Enrike se povredio dok je slavio! Trener Barselone se potpuno izgubio od sreće (VIDEO)

>>> Nerealno koji su trik iskoristili za konačnu pobedu: PSŽ-ov fudbaler otkrio šta je pričao sa igračima Barselone na poluvremenu! (VIDEO)

Navijači ''Svetaca'' bili su razočarani, kao i igrači, trener i bogati vlasnici koji su uložili milione u stvaranje ultra-bogatog tima.

Po završetku utakmice, administratori nisu imali snage i volje da bilo šta pišu. U opisu utakmice stavili su samo - razvaljeni.

(Telegraf.rs)