Kolašinac: Vučić mi je poručio da mi ne padne na pamet da odustanem!

Doživeo sam šok iz koga se još izvlačim, rekao je Kolašinac

Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac prolazi kroz težak period. Imao je želju da na Evropskom prvenstvu u Beogradu osvoji medalju za narod i državu, ali je doživeo peh.

>>> Imamo sreće što je na čelu države čovek koji razume značaj atletike za razvoj srpskog sporta: Jevrosimović o rezultatima, planovima i pomoći premijera i Vlade

Povredio se 15 dana pre početka šampionata i lekari su savetovali da ne nastupa, ali je on skupio snage i izašao pred beogradsku publiku.

Nije uspeo da uđe u finale i bilo mu je teško zbog toga, a pomišljao je čak i da završi karijeru.

- Iskreno, doživeo sam šok iz koga se još izvlačim. Doživeo sam povredu pred EP i lekari su me savetovali da ne nastupam jer može da se pogorša.

- Ipak, nadao sam se čudu i nastupio, i onda ostao bez finala za tri centimetra- kaže Kolašinac za Alo.

Posle takmičenja mnogi su ga bodrili, a jedan pd prvih koji ga je pozvao je bio kandidat za predsednika Aleksandar Vučić

- Zvali su me mnogi, hrabrili  me i pružali podršku, u prodavnici, na pumpi. Jedan od prvih koji me je pozvao bio je premijer Aleksandar Vučić.

-Čovek voli atletiku, a bio je upoznat s tim d aću povređen bacati na EP. Rekao mi je da je pročitao moju izjavu o prekidu karijere i poručio mi je da mi ne pada na pamet da sada odustanem.

- Dodao je da imam podršku njega i njegove porodice. Mnogo mu hvala na tome. Zvali su me i ministar policije Nebojša Stefanović i ministar sporta Vanja Udovičić - otkrio je Kolašinac.

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)