Muslin nema dilemu: Znam koja postava će igrati protiv Gruzije (FOTO)

Poslendja konferencija Srbije pred meč sa Gruzijom

Petak - 24.mart! Dan kada će fudbalska reprezentacija Srbije igrati jedan od najvažnijih mečeva u kvalifikacijama za odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Kao što je poznato, protivnik je selekcija Gruzije, a meč na ''Dinamo Areni'' na programu je od 21.00 čas po lokalnom vremenu, odnosno u 18.00 časova po srednjeevropskom.

>>> Stranac odlepio za Matićem na aerodromu u Beogradu! (VIDEO)

Dan ranije, u identičnom terminu, zakazan je poslednji trening Orlova, dok je selektor Slavoljub Muslin nešto ranije održao konferenciju za medije.

- Važna, ali ne i najvažnija utakmica. Bitno je da odigramo na svom nivou, da ne potcenimo protivnika. Ono što smo videli i što smo se spremili...Sve zavisi od nas i naše partije. Možemo još bolje - rekao je Muslin i dodao:

- To je totalno nepredvidljiva ekipa. Mogu da pobede svakoga. Ali ono što je važno jeste da igramo sa najjačim sastavom i što smo se dobro pripremili.

- Što se tiče sastava, nemam nikakvu dilemu. Znam ko će istrčati od početka.

Kapiten Branislav Ivanović je rekao:

- Gruzija sutra nema šta da izgubi. Znamo koliko je utakmica teška i koliko je protivnik opasan. verovatno će ući rasterećeno u meč s nama. Međutim, naš kvalitet bi trebalo da odluči - rekao je Ivanović i nastavio:

- Na odbrambenim igračima je mnogo veći pitisak, ali tu su napadači da ga olakšaju. Gruzini su opasni, igraju visoko.

(Telegraf.rs/M.Marić)