Džikić: Nisam zadovoljan kako treniramo, ali prinuđeni smo na to. Najvažnije je da smo pobedili! (VIDEO)

Naša sezona se deli posle Niša i pre Niša. Ja nisam zadovoljan kako i koliko treniramo, ali prinuđeni smo na neke stvari i tu nema kompromisa, rekao je trener Partizana

Trener crno-belih Aleksandar Džikić je čestitao posle pobede svog tima i Cedeviti i svojim igračima na predstavi.

>>> Crno-beli vulkan emocija: Navijači u transu, Džikić grlio Hečera kao sina posle triler pobede nad Cedevitom! (VIDEO)

- Čestitam pre svega Cedeviti na vrlo dobroj utakmici i mojim igračima na pobedi. Atmosfera je bila takva kakva jeste. Cedevita je vrlo iskusna i kvalitetna. Oni su u ovakvoj atmosferi uspeli da odigraju prilično precizno šuterski. Šutirali su preko 50 odsto celu utakmici. Možda smo mogli da odigramo bolje, ali generalno pobedili smo i to je najvažnije - rekao je Džikić.

>>> Veličković: U Zagreb se ide da se pobedi! (VIDEO)

Na pitanje novinara da li će ovakva završnica uticati psihički na Paritzan i Cedevitu pred majstoricu, Džikić je rekao:

- Odluka lige je da se polufinale igra na sedam dana. Tako da ima vremena da se svi krajem marta odmorimo i da se psihički čovek vrati u normalu, a da li će imati poseban efekat, zaista ne znam. Pravo da vam kažem, pojma nemam. Naša sezona, čuli ste ovo 101 put.

- Naša sezona se deli posle Niša i pre Niša. Ja nisam zadovoljan kako i koliko treniramo, ali prinuđeni smo na neke stvari i tu nema kompromisa. Sad konkretno nam ovakav raspored odgovara zbog tako nekog stanja. Luković je jedanput trenirao i danas igrao 11 i po minuta. Gordon se vraća. Tako da to je to - - zaključio je Džikić.

(Telegraf.rs)