Bufon demantovao priče o sukobu sa Balotelijem

Golman Juventusa je na svojoj Fejsbuk stranici oborio sve tvrdnje o sukobu sa mladim napadačem, istakavši da su to "sve gluposti kojima treba da se popuni (novinski) prostor"

Kapiten Italije Đanluiđi Bufon demantovao je navode italijanskih medija da je došlo do sukoba sa Marijom Balotelijem posle finala EURA, u kom je Italija izgubila 0:4 od Španije.

Mediji su preneli da se Baloteli verbalno sukobio sa Bufonom posle utakmice, jer je za ubedljiv poraz okrivio igrače Juventusa u timu "azura".

Golman Juventusa je na svojoj Fejsbuk stranici oborio sve tvrdnje o sukobu sa mladim napadačem, istakavši da su to "sve gluposti kojima treba da se popuni (novinski) prostor".

Italijanski mediji navode da je Baloteli "izleteo" sa terena nakon poslednjeg sudijskog zvižduka u Kijevu, ali da se ubrzo vratio na ceremoniju dodele medalja. Baloteliju je bilo teško da sakrije razočarenje i nezadovoljstvo zbog poraza, pa je u svlačionici posle dodele medalja napao članove italijanskog tima koji nastupaju za Juventus, šampiona Serije A.  Prema pisanju medija, odmah je reagovao Bufon, a rasprava dvojice fudbalera trajala je desetak minuta pre nego što su se strasti smirile.

U startnoj postavi Italije za finale EP našla su se šestorica igrača Juventusa: Bufon, Ðorđo Kjelini, Leonardo Bonući, Andrea Pirlo, Klaudio Markizio i Andrea Barzalji.

(Telegraf.rs/Tanjug)