TELEGRAF OTKRIVA: Blondi pod istragom policije zbog sumnji da ucenjuje fudbalere seks fotkama!

Protiv crnogorske starlete policija vodi istragu zbog navodnih ucena fudbalera provokativnim fotografijama. Blondi: "Ako policija ima materijala protiv mene, neka ga slobodno iskoristi!"

Prsata plavuša iz Bara Nada Blondi Đukić, koja ovih dana po medijima tvrdi da su joj neki poznati srpski fudbaleri nudili i 50.000 evra da se zabavlja s njima, predmet je istrage MUP!

Kako Telegraf.rs saznaje od izvora u policiji, protiv crnogorske starlete povedena je istraga i ona bi mogla da bude optužena da je škakljivim fotografijama ucenjivala sportiste s kojima je bila. Ako se dokaže krivično delo iznude, preti joj zatvorska kazna.

- Slatko sam se nasmejala. Ne zanima me ničije mišljenje, a policija ako ima kakvog materijala za bilo šta loše protiv mene, neka ga iskoristi. Samo neka izvoli - izjavila je za Telegraf.rs kontroverzna starleta, kada smo je upoznali sa informacijama kojima raspolažemo.

Blondi se, da podsetimo, u ispovesti za portal Sport26 pohvalila da je bila u intimnim odnosima s Partizanovim fudbalerima Nemanjom Tomićem i Stefanom Babovićem, a da su "u igru ušli" i Babić, Lola Smiljanić, kao i Bugarin Ivanov.

Starleta, koja je u Beogradu poznata kao Nada iz Bara, komentarisala je i Zvezdine fudbalere, kojima je prilepila socijalnu etiketu "klošari", jer im kasne plate. Po manirima je istakla samo mladog Uroša Ćosića, zamerivši mu samo zbog pijanih noći, u kojima mu se dešavalo da je "dolazio u njenu kuću mrtav pijan, povraćao po podu i budio komšiluk".

Prvotimac Partizana Nemanja Tomić, sa kojim je starleta navodno dugo bila u vezi, nije želeo da komentariše priče Nade Đukić o tome da je "mačo muškarac" koji voli "divljački, agresivni seks", već je sve što je rekla kratko nazvao - glupostima.

Do izjave Stefana Babovića nismo uspeli da dođemo, ali je portparol Partizana Nenad Danilović za Telegraf.rs izjavio da su "crno-beli" usred priprema za narednu sezonu i da ih ne zanimaju tračevi po novinama.

- Mi zaista ne može da komentarišemo svaku glupost koju neko izgovori. Ekipa je na pripremama, spremamo se za sledeću sezonu, i ni Nemanja, ni bilo koji drugi naš igrač neće reagovati na takve stvari - rekao je Danilović.

(D. Manojlović)

Teme