Kapiten Brodarca Tošeski: Naš direktor nije fizički napao igrača Čukaričkog Savu Radića

Telegraf je razgovarao sa akterom meča koji je uznemirio srpsku javnost

Povodom informacije da je direktor Brodarca Dragan Ilić fizički nasrnuo na igrača Čukaričkog Savu Radića u poluvremenu utakmice omladinskih liga Brodarca i Čukaričkog koja je odigrana u subotu, razgovarali smo sa kapitenom Brodarca Milošem Tošeskim.

On tvrdi da se tako nešto nije dogodilo.

- Ne da se nije dogodilo, nego nije bilo apsolutno ni blizu fizičkog obračuna. Ne znam zbog čega Sava tako nešto priča, on je reprezentativac i nije primereno da se bavi neistinama. Istina je sledeća: u jednom trenutku igrač Čukaričkog Radić je bio nezadovoljan zbog odluke sudije da svira ofsajd napadaču gostujuće ekipe.

- Radić je zatim opsovao klupu Brodarca i uvredio našeg direktora. Usledila je verbalna rasprava Radića i gospodina Ilića zbog čega je Radić dobio žuti karton. U poluvremenu sam sve vreme bio vrlo blizu gospodina Ilića i tvrdim da nije došlo do fizičkog kontakta između njega i Radića. Bilo je verbalne rasprave, ali nije bilo davljenja ili bilo čega sličnog – u dahu je za Telegraf izjavio kapiten lidera na tabeli omladinske lige Srbije Tošeski.

Mladi igrač ne može da shvati zbog čega se to dešava.

- Ne znam stvarno šta je povod za takve priče. Da li je reč o ljubomori, zbog toga što jedan uslovno rečeno „mali“ Brodarac ima priliku za ostvari istorijski uspeh u omladinskoj ligi!?

-Ne znam... Ali nije fer. Zajedno smo sedam godina, žestoko radimo i borimo se za svaki bod i mnogo toga smo prošli ove sezone zajedno sa našim trenerom Ivanom Jevićem. Sve što smo ostvarili do sada ostvarili smo zahvaljujući teškom, mukotrpnom radu i odricanju – završio je Tošeski.

(M.M)