Procurela slika, a navijači su zgroženi: Da li je moguće da će ovo biti Liverpulov rezervni dres naredne sezone? (FOTO)

Navijači Crvenih sa Enfilda nisu oduševljeni dizajnom dresa koji će biti u kombinaciji zelene, bele i crne boje

Mnogi veliki fudbalski klubovi već u završnicama fudbalskih sezona objavljuju kako će izgledati njihovi dresovi u narednoj. Za razliku od Srbije, gde recimo ne možete ni da kupite original dresove, ili oni stignu tek pred kraj sezone, u najjačim kligama sveta se izuzetno vodi računa o marketingu, a profit od prodaje dresova je jedan od najznačajnijih prihoda u budžetima klubova.

Iako se prvi dresovi uglavnom rade bez velikih izmena, sa nekim novim detaljima, mnogi velikani često i eksperimentišu sa rezervnim garniturama, jer među svojim navijačima imaju kolekcionare koji ne imaju sve garniture dresova iz sezone u sezonu.

>>> Procurela slika novog dresa Barselone, mnogi su se zgrozili dizajnom! (FOTO)

To rade i Barselona, Real, Mančester Junajted, Bajern, Liverpul... Upravo poslednji klub od nabrojanih očigledno sprema nešto slično za narednu sezonu, ako je verovati društvenim mrežama, gde je procurela fotografija rezervne garniture dresova ''Crvenih''.

>>> Dresovi u Premijer ligi više neće biti isti: Promena već od sledeće sezone!

Kada budu oblačilili dres na gostovanjima protiv ekipa koje takođe imaju crvene dresove, Liverpulovi igrači će igrati u zeleno-belo-crnoj kombinaciji. Dres će biti u podeljen bojama u četiri polja čije će se boje dijagonalno dopunjavati, dok će grb, ime sponzora, kao i logo proizvođača ''New Balance'', biti u crnoj boji.

Navijači nisu oduševljeni u prvim reakcijama, mada ima i onih kojima se sviđa dres, koji je urađen po sličnom principu kao jedan od rezervnih dresova u eri Robija Faulera na Enfildu.

Šta vi mislite?

(Telegraf.rs)