KK Crvena zvezda organizuje igranku na Malom Kalemegdanu, ali i obilazak klupske kuće!

Crveno-beli po prvi put učestvuju na ovoj manifestaciji

Povodom Noći muzeja, koja će se ove godine održati u subotu 20. maja, košarkaški klub Crvena zvezda će ''otvoriti kapije'' na Malom Kalemegdanu.

Crveno-beli prvi put učestvuju na ovoj manifestaciji (fudbalska sekcija je prisutna već nekoliko godina), i za tu priliku biće organizovana i igranka.

- Dragi Zvezdaši, koristim ovu priliku i čast da vas pozovem na ovogodišnju manifestaciju Noć muzeja koja će se održati u subotu 20. maja. Po prvi put u ponudi tradicionalone manifestacije naći će se košarkaški tereni CZ na Malom Kalemegdanu i sve ono što nudi njihov jedinstveni ambijent. Posetioci će moći da posete i klupsku kuću, pogledaju brojne trofeje i slike koje svedoće o bogatoj istoriji našeg kluba - rekao je kapiten Luka Mitrović i nastavio:

- Takođe za sve ljubitelje starijih vremena i igranki tu će biti bend koji će svirati stare hitove iz pedesetih i šezdetih godina prošlog veka. Dođite i provedite jedno lepo predveče na Kališu i uverite se još jednom kako je nastajačla istorija ovog sporta među zidinama Kalemegdana.

(Telegraf.rs)