SUZE VELIKOG TOTIJA RASPLAKALE CEO STADION: Princ Rima plakao kao dete na oproštaju! (VIDEO) (FOTO)

Princ Rima nije mogao da zadrži emocije na oproštaju

I Princ Rima, veliki Frančesko Toti je samo čovek...

Veliki kapiten Rome nije mogao da obuzda emocije na kraju meča, u kojem je njegova Vučica na dramatičan način pobedila Đenovu u poslednjem kolu golom u 90. minutu, čime je obezbedila 2. mesto i plasman u Ligu šampiona.

>>> Plakali smo dok smo čitali pismo koje je Toti lično pisao Rimu: Za moju kuću, mog dedu i moju porodicu…

>>> Umalo da ode peške na oproštaj Totija: Priča o rimskoj ljubavi u srcu Beograda (VIDEO)

Na kraju meča je Toti obišao ceo stadion, i duž atletske staze je imao svoj oproštajni krug na Olimpiku. Niko od 80.000 navijača nije napuštao stadion, saigrači su Totiju napravili špalir, a nakon toga je dobio uramljen dres i njegovu legendarnu desetku, koja će posle njega imati posebnu težinu.

Kada je dobio dres, poljubio ga je, odložio, a onda je jednostavno krenula salva emocija. Suze su lile na Olimpiku, a nije mogao da ih zadrži ni veliki Toti.

Prišla mu je i supruga Ilari Blazi, kao i njegova deca, a Toti je išao duž staze Olimpika, sećanja su verovatno nadirala još od marta 1993, kada ga je srpski trener Vujadin Boškov uveo u igru kao 16-godišnjak.

Sećao se sigurno i mnogih velikih utakmica koje je odigrao na svojim utakmicama, 10 golova protiv Lacija, što je najviše u derbijima Rima u istoriji za jednog igrača.

Uleteli su i neki navijači, uplakani u suzama, pali su pred svojim kapitenom na kolena, kao pred božanstvom.

Rim se oprostio od svog kapitena na velelepni način. Večni grad se poklonio svojoj živoj legendi! Hvala ti kapitenu, hvala ti za sve!

Za sve što si uradio za fudbal!

Grazie, Francesco!

(Telegraf.rs)