Ovo je jedini čovek koji nije plakao na Totijevom oproštaju! Navijači ga izviždali i odmah je otišao iz Rome! (VIDEO)

Lućano Spaleti više nije trener Rome

Roma je potvrdila da Lućano Spaleti više nije njen trener. Spaleti će ostati upamćen kao jedan od najomraženijih trenera u istoriji Rome, iako Vučica pod njim nije beležila loše rezultate. Na kraju je i došla do drugog mesta i direktnog plasmana u Ligu šampiona, ali sve to je ostalo manje važno jer će ga svi pamtiti po tome što je udario na Frančeska Totija.

>>> Dirljiv momenat na oproštaju: Ko je dečak kome je Toti predao kapitensku traku i zašto baš njemu? (VIDEO)

I na oproštaju legende Rome, ostavio je kapitena na klupi i pustio ga je u igru tek u 54. minutu. Pre konferencije je takođe dao potcenjujuću izjavu o Totiju, sa kojim je imao sukob dugo, a čak ga je i odstranio iz ekipe svojevremeno.

Sve to navijači mu nisu zaboravili, niti oprostili. Na oproštaju Totija, na kraju, kada je spiker ponavljao imena svih igrača i trenera koji su obezbedili Romi 2. mesto pobedom nad Đenovom u 90. minutu, surovo je izviždan od strane navijača, nakon što je njegovo ime pomenuto posle Totija.

- Želimo da izrazimo našu iskrenu zahvalnost Lučanu Spaletiju za sav njegov trud i značajan doprinos koji je doneo svojim povratkom. Pod njegovim vođstvom tim je osvoji najviše bodova i postigao najviše golova u istoriji svog učešća u Seriji A. Želimo mu sve najbolje u budućnosti. Ovaj klub je na konstantnom putu rasta i nastaviće imenovanjem novog trenera da deli naše vrednosti i filozofiju i koji će nastaviti da gura Romu napred - rekao je predsednik Rome Džejms Palota.

Pogledajte i oproštaj Totija nakon poslednje utakmice, kao i hladnu reakciju Spaletija na 12.49. Dok su svi koji su bili u kadru bili uplakani, on je jedini bio hladan kao špricer.

(Telegraf.rs)