Detalji sukoba na Dedinju: Delije su prvo upozorile Partizanovu upravu, ovi nisu poslušali, a onda se vratio Bogdanov i nastao je haos!

Predstavnici crno-belih su se oglušili na prvo upozorenje, a nakon toga je umalo došlo do neviđenog skandala

Sukob između navijača Zvezde i uprave Partizana posle finala Kupa Srbije u restoranu na Dedinju priča je koja uzdrmala strasti u Srbiji. Rukovodstvo crno-belih je želelo da duplu krunu proslavi u restoranu na Dedinju.

U pitanju je restoran koji je jedno od poznatijih mesta, u srcu Dedinja, a taj kraj je poznat i kao veliko uporište najvatrenijih navijača Zvezde. Telegraf je došao do detalja i kako se odvijala cela situacija te noći nakon finala Kupa.

>>> Partizanovo rukovodstvo jedva izvuklo živu glavu: Bogdanov i 50 navijača Zvezde ih čekali ispred restorana!

Delije su saznale da su čelnici crno-belih slavili upravo u ''njihovom kraju'' i brzo se ispred restorana stvorila grupa navijača koji su kolektivno ušli u restoran i rekli čelnicima crno-belih da tu ne mogu da slave.

Usledio je odgovor čelnika Partizana da je to u redu i da više neće slaviti. Delije su nakon toga napustile restoran, ali ne i čitavo mesto, već su se posakrivali u kolima i čekali da vide kako će se dalje odvijati situacija.

Videvši da Delija više nema, rukovodstvo Partizana ponovo posle pola sata počinju sa veseljem. Muzika je odvrnuta do kraja, a onda je usledila i nova, ovoga puta još žešća reakcija Delija.

Ovoga puta je Ivan Bogdanov ušao u restoran i nastao je haos i situacija koja je bila na ivici opšte tuče i nezapamćenog skandala. Tada je bilo jasno da će slavlje i definitivno da se završi, ''na ovaj, ili onaj način''.

Samo zahvaljujući prisebnosti obezbeđenja Miloša Vazure, nije došlo do žestoke tuče. Bukvalno je jedna pogrešna reč mogla da znači i varnicu koja bi izazvala eksploziju. Navijači Zvezde bili su prilično neprijatni prema upravi crno-belih, a to je naročito bio slučaj sa Vladimirom Vuletićem, kome su i lupali po automobilu.

Nakon što je većinaa članova uprave otišlo, navodno je Žarku Zečeviću jedan od navijača Zvezde udario šamar. Svakako crno-belima je preselo slavlje duple krune, dok se Miloš Vazura ne može pohvaliti ni da je sa zadovoljstvom slavio i titulu, pošto je nakon meča odmah otišao na jednu svadbu, a tamo je odneo i pehar, koji su mu Delije ukrale, pa je nastala panična potraga za peharom, koji je navodno morao Vazura da plati, ne bi li bio vraćen.

Odmah nakon večeri u kojoj je doživeo maltretiranje od strane Delija, kod Miloša Vazure je pronađen pištolj u rutinskoj kontroli Interventne policije u Beogradu, pa je proveo noć u pritvoru, nakon čega je pušten da se brani sa slobode. Kod njega je pronađen pištolj Glok 17 sa punim šaržerom metaka, navodno je pištolj nosio zbog straha od Delija.

(Telegraf.rs)