Počela borba za Leonarda: Partizan diže ionako veliku platu Brazilcu

U klub takođe veruju da će emocija Južnoamerikanca prema Partizanu biti jak adut da ga zadrže do kraja avgusta

Šampionski sastav Partizana ima "potencijal" da bude okrunjen do početka kvalifikacija za Ligu šampiona, ali uprava crno-belih učiniće sve da se tako nešto ne desi.

Naravno, na pomen odlazaka, prva asocijacija su Leonardo i Đurđević.

Dvojica igrača koja su u potpunosti obeležila sezonu u ovom trenutku su nit' tamo, nit' vamo iako imaju ugovor sa klubom koji, naravno, nije nikakav garant ukoliko u Partizan stignu unosne ponude.

Navijači se, ipak, nadaju da do takvog scenarija neće doći barem do kraja avgusta i da će klub pronaći način da ih zadrži do tada.

Konkretno, o ostanku Leonarda govorio je sportski direktor kluba Ivica Iliev za Večernje novosti.

- Videćemo, mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da ga zadržimo, ponudićemo mu još bolje uslove - najavio je borbu za Brazilca Iliev.

Podsećamo, Leonardo je dogovorio sa Partizanom 500.000 evra za jednu sezonu.

U klubu iz Humske su svesni da ni sa jakim ugovorom za naše uslove ne mogu da pariraju bolje stojećima koji žele Leonarda, ali računaju na jedan jak adut u toj bobri: emociju Brazilca prema Partizanu.

- Videli ste sa koliko je emocija i želje igrao u Partizanu, vezao se svim srcem za klub, i to je nešto što očekujemo da će biti veoma važno kada bude donosio odluku o nastavku karijere. Isto važi i za Evertona, Tavambu... Sve smo ih doveli za mnogo manje sredstava nego što je njihova realna vrednost, što takođe govori o sposobnosti naših čelnika i svih ostalih mojih saradnika. Zajedno smo odradili fantastičan posao u prethodnom prelaznom roku, sada ćemo to pokušati da ponovimo.

(Telegraf.rs)