Navijači Bazela uleteli u teren i prekinuli meč, redari su stali mirno kada su videli o čemu se radi! (VIDEO)

Navijači sa južne tribine uleteli sa transparentom kojim su želeli da pružu zahvalnost predsedniku kluba koji odlazi

Ne moraju navijači nekog kluba samo da uleću u teren kad treba da se tuku sa nekim ili da naprave neke probleme. To može da se uradi i na gospodski način.

Navijači Bazela su prekinuli utakmicu između njihove ekipe i Sent Gallena (4:1), ali ne kako bi napravili probleme, već kako bi se zahvalili predsedniku Bernhardu Husleru.

Doktor prava dugo je godina u Bazelu, a od 2012. je bio predsednik.

On je nedavno otkrio kako napušta klub koji je osvojio 20. titulu prvaka Švajcarske, osmu zaredom. Uz duplu krunu ove sezone igraće u grupnoj fazi Lige šampiona sledeće sezone.

Zato je s pravom u gradu Rogera Federera doživio veliku čast. I dok u gotovo svim klubovima navijači ratuju s upravama i predsednicima, on je dočekao nakon i to kakav!

U 72. minutu utakmice najvatreniji navijači s južne tribine upali su na teren. Ostatak gledalaca krenuo je da zviži, a onda su shvatili o čemu se radi. Uz veliki transparent brojne pristalice Bazela stigle su blizu klupe i pesmom odale počast omiljenom 53-godišnjem Husleru, koji je podigao zastavu Bazela i izazvao dodatno oduševljenje svih na stadionu.

Obezbeđenje nije reagovalo, a nije ni trebalo, jer su navijači nakon nekoliko minuta mirno krenuli prema tribini, a predsednik nije mogao sakriti suze.

(Telegraf.rs)