Beker zagrmeo na Agasija: Đoković mora da pronađe novog trenera!

- Novak mora da pronađe novog trenera za turnire - tvrdi Nemac

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker izjavio je posle eliminacije Srbina u četvrtfinalu Rolan Garosa da on mora da pronađe novog trenera!

Ðoković je izgubio od mladog Austrijanca Dominika Tima, treći set sa "nulom" i ne samo da se oprostio od titule nego će od ponedeljka prvi put posle šest godina biti ispod drugog mesta na ATP listi.

>>> Ako neću da igram tenis, niko me neće zaustaviti: Kada je ostao sam sa srpskim novinarima, Novak je potpuno otvorio dušu (VIDEO)

- Novak Đoković će morati da donese konačnu odluku. Počeo je da radi sa Andreom Agasijem – novim super-trenerom. Međutim, Agasi nije bio tu druge nedelje kada je bio najpotrebniji Novaku - rekao je Nemac.

>>> Vilander nije saglasan sa Bekerom

Novak je posle meča zamolio novinare da ne okrvljuju Andrea Agasija.

- Novak mora da pronađe novog trenera za turnire. Priča se da je bilo razgovora sa nekim trenerima koji će ga podržati. Ali ovo mora da se desi što pre, a ne tokom Vimbldona jer Đoković mora što bolje da iskoristi naredne tri ili četiri nedelje - poručio je Beker, i osvrnuo se na meč Tima i Novaka.

- Mislim da je u sredini drugog seta Novak shvatio da njegova defanzivno-pasivna igra ne može da ga dovede do pobede. Mora da promeni taktiku i da igra ofanzivnije. Tim je tokom ovog meča bio kao bokser koji je prihvatao udarce, a zatim ih i uzvraćao. Mislim da je to slomilo Novakovu igru i da zbog toga u trećem setu nije uspeo da preokrene meč u svoju korist.

(Telegraf.rs)