RAT BABOVIĆA I NAVIJAČA NA FEJSU: Ko si ti da mi zviždiš, bagro?

Vezista "crno-belih" navodno pozvao jednog navijača Partizana u kafić na Novom Beogradu kako bi mu rekao nešto "u facu"

Postalo je veoma napeto u odnosima Stefana Babovića i navijača Partizana. Posle salve zvižduka upućenih zameniku kapitena prilikom njegovog izlaska sa terena na meču protiv Valete i igračevog stava da ga navijači ne potresaju ni malo, rat se proširio na internetu, gde su počele da padaju i psovke.

Vezista "crno-belih" i jedan navijač uleteli su u raspravu putem Fejsbuka, tačnije na stranici Partizanovog fudbalera. Iako se na fotografiji vidi samo jedan deo žučne rasprave, sajt partizan.net objavio je i da je Babović zvao navijača u jedan kafić na Novom Beogradu kako bi se obračunali.

Navijač je Babovića najpre nazvao lažnim kapitenom, napisao mu da će navijači slaviti dan kada ode iz Partizana. Babović je na to odgovorio svojim brojkama u dresu Partizana, odigranim mečevima, golovima, peharima... Pristalica "crno-belih" je zatim počeo da vređa Babovića, poručivši mu da je sramota što on kao igrač aplaudira navijaču koji je na jugu proveo 30 godina...

Biće zanimljivo narednih dana, pitanje je da li će se i Vladimir Vermezović, trener "crno-belih", oglasiti jer je još pri preuzimanju ekipe rekao da će pratiti kako se prvotimci ponašaju i šta pričaju u javnosti.

U svakom slučaju Partizanu ovako nešto ne treba pred prvi meč sa AEL-om na Kipru.

(Telegraf.rs)