Ninković promoter Bič sokera: Podržite Srbiju, uskoro ću i ja "na pesak" (VIDEO)

Srbija će takmičenje na turniru Evropske lige početi u petak od 18 časova utakmicom protiv Norveške, dan kasnije u istom terminu rival će biti Češka. Ulaz na sve mečeve prvog turnira Evropske lige je slobodan.

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Miloš Ninković pozvao je navijace da predstojećeg vikenda na Adi Ciganliji podrže nacionalni tim u fudbalu na pesku i otkrio da po završetku karijere planira da se oproba u ovom sportu.

Na makiškoj stani Ade Ciganlije održaće se turnir Evropske lige, na kojem će iz A divizije učešće uzeti selekcije Rusije, Španije, Nemačke i Francuske, dok će iz B divizije, sem Srbije, učestvovati Češka, Estonija i Norveška.

Ninković, nekadašnji igrač Dinama iz Kijeva i Crvena zvezde, trenutno šampion Australije sa Sidnejom, u ulozi je promotera turnira.

- Bio sam sa momcima pre nekoliko dana, gledao sam trening, video sam da imaju veliku želju da predstave našu zemlju u što boljem svetlu. Pozvao bih ljude da u što većem broju dođu, da ostvarimo što bolji rezultat.

Otkriću vam da planiram da se oprobam u ovom sportu, s obzirom na to da sam već pri kraju karijere", rerkao ej Ninković i dodao da se u Australiji raspitivao o "bič sokeru" i da bi voleo da organizuje prijateljski meč dve selekcije, pošto oba države imaju reprezentaciju, a nemaju ligu.

Kapiten srpske selekcije u fudbalu na pesku Nikola Čubrilović i selektor Dejan Knežević takođe su pozvali navijače da im pruže podršku, ali i da uživaju u čarima ovog atraktivnog sporta.

Srbija će takmičenje na turniru Evropske lige početi u petak od 18 časova utakmicom protiv Norveške, dan kasnije u istom terminu rival će biti Češka, a poslednjeg dana turnira, takođe od 18 časova igraće protiv Estonije.

(Telegraf.rs)