KOMIČNO OTVARANJE OI: Kraljica čačkala nokte, Nemac salutirao naci pozdravom! (VIDEO)

London nije zasenio Peking u majstorstvu, ali jeste u količini gluposti na otvaranju. Srpski komentatori prepirali se u kabinama tokom prenosa, Aca Informacija molio Mijaljevića da ga pusti da završi barem jednu rečenicu

Nisu se bogzna kako snašli Britanci u kreiranju spektakla za čarobnu sportsku noć zvanu otvaranje Olimpijskih igara, a već je počela da se diže prašina posle svečane ceremonije.

Pre svega, zbog naci salutiranja jednog nemačkog funkcionera s tribina "Vemblija" u trenucima kada su nemački sportisti izašli da prodefiluju stadionom!

Stalno se potencira to da Nemci pokušavaju da zaborave ono šta su radili tokom Drugog svetskog rata, a onda 27. jula 2012. godine - bum! Prst u oko milijardama ljudi koji su preko TV gledali direktan prenos iz Londona. Gospodin, ostao u 1941. ili u nekoj drugoj godini, osmelio se da svoje zemljake pozdravi onako kako su Hitlera svojevremeno pozdravljale pristalice Trećeg rajha.

Slučajno? Teško, za onakvo gestikuliranje ne može se reći ni da vam se ruka omakla. Supruga britanskog princa Čarlsa Kamila Parker Bouls bila je u najmanju ruku zauđena onim što je videla.