Zbog ovoga će ih još više mrzeti: Košarkaški Kardašijansi dobijaju svoj rijaliti!

Neizbežno se dešava: Porodica Bol je ušla u "medijsku mašinu"

Trenutno "najkošarkaškija" familija na svetu, porodica Bol, braća LaMelo, Lonzo i LiAnđelo, i njihov otac LaVar, pročuli su se i van Sjedinjenih država pre svega zbog košarke, a svoju slavu koja je još u povoju sada žele da unovče i ulaskom u šou biznis.

Američki mediji pišu da su Bolovi prihvatili ponudu kompanije fejsbuk da učestvuju u rijaliti programu koji će biti emitovan na toj globalnoj društvenoj mreži.

Ugovor je navodno već potpisan i doneće porodici Bol 33 miliona dolara za četiri godine i verovatno ih u međuvremenu učiniti košarkaškom verzijom Kardašijanovih.

Otac, koji se sa velikim uspehom stara o tome da njegovi sinovi jednog dana budu uspešni, bogati i slavni, na dobrom je putu da od čitave porodične priče i sinova talenata napravi brend koji će dobro i da unovči.

Najstariji sin Lonzo nedavno je na draftu izabran od strane Los Anđeles Lejkersa koji polažu velike nade u njega, a i njegovoj braći, LaMalu i LiAnđelu, inače studentima čuvenog univerziteta UCLA, stručnjaci predviđaju sličan razvojni put i velike karijere.

Ljudi iz kompanije fejsbuk, koja kreće da širi polje delovanja sa video produkcijom, očigledno su prepoznali pravi trenutak i potencijal (čitaj novac) koji se krije kod Bolovih pa će obezbediti širokom auditorijumu da prati život trojice košarkaša i njihovih najbližih.

- Naš cilj je da ljude dovedemo na fejsbuk da bi komentarisali i video - rekao je Nik Gradin, fejsbukov potpredsednik sektora za medije.

Inače, porodica Bol, pre svih otac trojice košarkaša LaVar, nije baš omiljena figura u SAD zbog izjava u kojima je, na primer, tvrdio da bi pobedio velikog Majkla Džordana "1 na 1", a nešto slično rekao je i Lonzo gostujući u poznatoj tok šou emisiji.

Na pitanje da li bi pobedio Džordana, ali sadašnjeg Džordana sa pedesetak godina, ne onda kada je bio u zenitu karijere, Lonzo junior je samouvereno rekao "da, pobedio bih ga".

U prilog njihovoj megalomaniji je i vest da su u prodaju puštene patike sa Lonzovim potpisom koje će svako ko poželi moći da kupi za 495 dolara.

(Telegraf.rs)