GDE ĆEŠ, SINE? MNOGI SU PADALI NA OVU TEHNIKU: Opasna ševa obeležila trening Čuke (VIDEO)

Zanimljiv trening Brđana u Sloveniji

Čim je sat otkucao 18.15 minuta, fudbaleri Čukaričkog napustili su hotel i lagano se zaputili na pomoćne terene na kojima sprovode pripreme u Sloveniji.

Već odranije se znao plan rada, pošto je trener Nenad Lalatović na večeri posle pobede nad Tosnom izdeklamovao obaveze za subotu. Zasluženo su igrači Čuke dobili slobodno prepodne, ali su ih prvi taktovi ulaska u predvečerje ''opomenuli'' da je vreme povratku fudbalu.

>>> OVO NI BUFON NE BI ODBRANIO: Lalatović majstorski izveo 5 penala i uzeo opkladu (VIDEO)

Lagano trčkaranje i zagrevanje Lalatović je prekinuo kako bi održao kratak brifing na centru terena. Potom su igrači bili podeljeni u tri grupe i pala je opasna ševa.

Jednu grupu je predvodio pomoćni trener Dragan Šarac, drugu Lalatović, dok je u trećoj prštalo na sve strane.

Pored nekolicine igrača tu su bili Vidak Bratić, takođe pomoćni trener, doskorašnji kapiten Igor Matić koji obavlja funkciju glavnog skauta i Nenad Miroslavljević potpredsednik kluba. Sve trojica sasvim sigurno spremni da odigraju kvalitetnih 45 minuta, a Matić verovatno i svih 90.

- Gde ćeš, sine? Mnogi su padali na ovu tehniku - govorio je Lalatović svom učeniku nakon što je ''prodao foru'' tokom ševe.

Na drugoj strani terena, gde je sunce pržilo kao na plaži, trenirali su golmani Čukaričkog. Naravno, pod budnim okom novog trenera golmana Olivera Kovačevića.

Nekih 20-ak minuta trajala je pomenuta ševa, da bi usledili pregrupisanje. Momci koji su u petak igrali protiv ruskog tima lagano su radili sa strane, dok je ostatak igrača bio podeleljeni u dve grupe.

Usledio je fudbal na male golove, a zatim su se igrači preselili i na velike. Tu je viđena igra na dva dodira, a pomenuti prvotimci koji su pobedili Tosno su lagano krenuli ka hotelu.

Upravo tokom te igre na dva gola, Lalatović je šutirao penale Petriću i uzeo opkladu. Bilo je zanimljivo videti i dvoboj Matića i Mirosavljevića ko će pre pet puta pogoditi prečku. Pobedio je Matić koji je u uzbudljivom finišu zatvorio seriju i na kraju slavio sa 5:4.

Pavle Delibašić, još jedan Lalatovićev pomoćnik, bio je zadužen za Zorića koji se oporavlja od operacije prepona. Za Zorića je bio predviđen poseban režim koji je sastojao od trčanja. A upravo je Zorić jedan od fudbalera koje Lalatović jedva čeka da vidi na terenu...

I, taman kada je sunce polako zašlo za vrhove Pohorja, trening je priveden kraju. Ekipa je polako krenula na večeru, a već u nedelju ujutru ih očekuje povratak na stari režim - dva puta dnevno na treninge.

Podsetimo, Čukarički u ponedeljak popodne igra protiv Amkara iz Perma novi kontrolni meč.

(Iz Slovenije - Mario Marić)