NAVIJAČI MILANA OPROSTILI BATINE GROBARIMA: Na tajnom sastanku u Beogradu dogovoreno prijateljstvo!

"Rosoneri" oprostili batine sa derbija koje su dobili na jugu. Otkrili da su se sa "grobarima" dogovorili o razmeni zastava, šalju poruke prijateljstva u Beograd

ZAKOPANE RATNE SEKIRE! Nekoliko meseci posle incidenta na utakmici Partizan-Zvezda, kada su dobili batine na južnoj tribini, o čemu je Telegraf detaljno pisao, navijači Milana iz grupe "Kurva sud" izdali su zvanično saopštenje povodom dešavanja u Beogradu i istakli da su sa "grobarima" ponovo u prijateljskim odnosima.

Vođe italijanskog kluba su u saopštenju na sajtu milanlive.it otkrili da su nedavno boravili u Beogradu, gde su sastančili sa vođama navijača Partizana koje vode južnu tribinu i koji su im se ponaosob izvinili zbog incidenta u kojem su učestvovale navijačke grupe "Šedous" i "Hed hanters".

"Bio je to dug i uzbudljiv sastanak, a na kraju je odlučeno da "od nule" stvorimo jako prijateljstvo koje ćemo negovati. Imali smo i sastanke mi među sobom u Milanu, gde je prelomljeno da dešavanja sa beogradskog derbija ne utiču na naše prijateljstvo sa grupom "40+", stoji u saopštenju navijača Milana.

"Šta je bilo, bilo je, sada smo dve prijateljske grupe koje će moći da kače zastave jedna drugoj na tribini kada dođu u Beograd, odnosno Milano", kaže se u saopštenju navijača Milana.