INTER UTIŠAO HUMSKU: Handanović i Palasio dovoljni za Partizan! (FOTO) (VIDEO)

Inter protutnjao Beogradom i slavio 3:1 golovima argentinskog napadača i Guarina. Tomić strelac 300. evropskog gola crno-belih

Fudbaleri Partizana poraženi su od Intera rezultatom 3:1 na stadionu u Humskoj, golovima Rodriga Palasija u 51. i 75, i Fredija Guarina u 87. minutu. Nemanja Tomić ublažio je poraz u 90. minutu, postigavši 300. gol za "crno-bele" u evrotakmičenjima.

Nekoliko puta puštena nova pesma sa razglasa navijača Partizana “Dajte gol” uspela je tek u 90. minutu da promeni stanje stvari u Evropi kada je Partizanov golgeterski saldo u pitanju. Ipak, veliki Inter je rutinski odradio drugih 45 minuta i povećao bodovni saldo, a "crno-bele" ostavio na onom jednom bodu protiv Nefčija.

U drugom poluvremenu beogradskoj publici je objašnjena razlika između ozbiljnog i fudbala entuzijasta.

PARTIZAN – INTER 1:3 (0:0)

Meč je rešen u 51. minutu. Prilično nezainteresovana ekipa Intera je uspela da ko zna koju smušenost domaće odbrane kruniše golom sa školskih terena. Guarin je pronašao Rodriga Palasija, a “serijski ubica” kako su italijanski mediji nazvali argentinskog napadača večeras u Beogradu je stomakom samo ubacio loptu u gol – 0:1.

Drugi gol i treći su bili logična posledica pada u igri "crno-belih" koji su rano ostali bez Saše Ilića (povreda u 30. minutu, zamenio ga Jojić). Snage, koncentracije i kvaliteta nemaju "crno-beli" za 90 minuta “zapadnjačkog” fudbala, iako je daleko pre Italijana morao i trebalo da dođe do gola.

HANDANOVIČU, ALAL TI VERA!