SAŠA STAMENKOVIĆ: Navijače Nefčija naučio sam Zvezdinim pesmama (VIDEO)

Golman šampiona Azerbejdžana tvrdi da navijači njegovog kluba već godinu dana pevaju navijačke pesme Stamenkovićevog nekadašnjeg kluba

Saša Stamenković, nekadašnji golman Crvene zvezde, sada čuvar mreže Nefčija, protivnika Partizana u Ligi Evrope, otkrio je da je navijače kluba iz Azerbejdžana učio da pevaju navijačke pesme "crveno-belih".

- Tek sada se za to saznalo u Srbiji, a naši navijači tu pesmu pevaju već godinu dana. Nije tajna, učim navijače Nefčija da pevaju Zvezdine pesme. Dobro kapiraju, a kako i ne bi kad uče od najboljih na svetu, "delija" - rekao je Stamenković za "Kurir".

Stamenković je u beogradskom meču došao u sukob sa igračima Partizana, ali izbegnuti su teži incidenti.

- Sigurno ih neću dočekati onako kako su oni mene u Beogradu. Biće sve u duhu fer-pleja, sportski i korektno. Neće biti osvete - izjavio je Stamenković, koji je rekao i da je gledao večiti derbi u kojem su "crveno-beli" slavili protiv Partizana sa 3:2.

- Kako to da propustim? Gledao sam i navijao za Zvezdu! Moj bivši klub je taj derbi dobio zahvaljujući treneru Aleksandru Jankoviću. Sjajno je reagovao u poluvremenu. Sale je vrhunski stručnjak. On je presudio Partizanu, iako je skroman, pa je igrače stavio u prvi plan - ocenio je Stamenković.

(Telegraf.rs)