PARTIZAN - RUBIN 1:1 (KRAJ): Evropsko proleće ni na vidiku u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

Partizan na svom stadionu protiv Rubina odigrao bez pobednika (1:1) oproštajni meč od ovosezonskog izdanja Lige Evrope. Do sledeće evropske zime...

Fudbaleri Partizana utakmicom protiv Rubina iz Kazanja završavaju jesenji deo sezone, a ujedno i takmičenje u Ligi Evrope za sezonu 2012/2013. Prva utakmica između ova dva tima pre dva meseca u Rusiji završena je pobedom domaće ekipe (2:0), pa su se "crno-beli" nadali da sada u utakmici koja nema takmičarskog značaja mogu da vrate Rusima milo za drago.

Delom zbog izostanka takmičarskog duha, delom zbog poklapanja sa košarkaškom utakmicom koja se igra u hali "Pionir" između košarkaških "crno-belih" i Barselone, a malo i zbog hladnog vremena u Beogradu, na stadionu u Humskoj bilo je samo 4.000 gledalaca.

Partizan je prvu šansu imao u sedmom minutu, kada je Volkov uposlio Stefana Šćepovića, ali je napadač Partizana, umesto da završi sam, pokušao da asistira Saši Markoviću, ali je golman Rubina bio brži, mada je Marković uklizao u nadi da će ipak stići do lopte, zakačio golmana gostiju i tom prilikom dobio žuti karton.