BABAROGIĆ: Dobar fudbal smo gledali jesenas

- Treba da budemo zadovoljni pokazanim kvalitetom koji su naši igrači i klubovi istakli. Proteklu sezonu obeležio je kvalitetan fudbal. Obilovao je uzbudljivim i neizvesnim utakmicama - rekao je predsednik Zajednice prvoligaša. Lazar Marković najbolji igrač, Aleksandar Mitrović najbolji debitant

Predsednik Zajednice superligaša Branimir Babarogić rekao je da je jesenji deo sezone prvenstva Srbije obeležio dobar fudbal koji je obilovao uzbudljivim i kvalitetnim utakmicama.

- Treba da budemo zadovoljni pokazanim kvalitetom koji su naši igrači i klubovi pokazali. Proteklu sezonu obeležio je kvalitetan fudbal. Obilovao je uzbudljivim i neizvesnim utakmicama. Poželeo bih mnogo uspeha igračima i klubovima u narednoj godini - rekao je Babarogić na svečanosti u beogradskom hotelu "Hajat".

Za najboljeg fudbalera Super lige ove godine proglašen je igrač Partizana Lazar Marković, dok je najbolji debitant napadač "crno-belih" Aleksandar Mitrović. Najbolji trener Super lige je Simo Krunić iz Jagodine, koji je sa svojim klubom prošle sezone izborio plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, dok je na kraju ove polusezone zauzeo treće mesto.

(Foto: mnpressphoto.com)