ZAŠTO SU CRNOGORKE IMALE VEĆU PODRŠKU? Đurković: Bilo bi glupo da delimo karte našim navijačima!

"Crnogorski savez je kupio karte za svoje navijače i zato ih je bilo dosta na polufinalu, ali iz njih stoji država, dok mi nismo u mogućnosti da našim fanovima delimo, a kamoli kupimo karte", kaže generalni sekretar RSS.

Generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković zadovoljan je organizacijom Evropskog prvenstva za žene, a jedino mu je zasmetala slaba poseta na mečevima naše selekcije.

Đurković je istakao da RSS nije mogao da kupuje karte za svoje navijače jer bi to bilo glupo, ali da je rekord od 13.589 gledalaca na polufinalu pokazao da je publika prepoznala dobre igre našeg tima.

- Izuzetno sam zadovoljan organizacijom šampionata, sve je proteklo u najboljem redu i bez ikakvih problema. To su potvrdili i čelnici EHF-a koji su izneli niz pohvala za našu organizaciju - počeo je priču Đurković za Telegraf.

OBOREN REKORD ŽENSKIH MEČEVA

- Jedino čime nisam zadovoljan je poseta na utakmicama naše selekcije, iako je oboren rekord svih ženskih rukometnih mečeva od 13.589 gledalaca. Tu smo imali i objektivnih problema kao što je snežna mećava koja je pala baš usred takmičenja, zbog čega je dosta ljudi i odustalo od dolaska.