TRANSFERI: Đuru u Hanoveru, Holtbi u Totenhemu do 2018.

Zimski prelazni rok je krenuo i polako se zahuktava, pa svakodnevno bude po nekoliko transfera. Moguće kopovine uskoro - Perišić iz Dortmunda u Volfsburg, Adrijan u Arsenal...

Letnji prelazni rok uvek je po pojačanjima obilniji od zimskog, ali ove 2013. godine, već u prvih nekoliko dana januara, imamo nekoliko manjih i potencijalno velikih transfera.

Potencijalni reprezentativac Nemačke Luis Holtbi postigao je dogovor sa londonskim Totenhemom. On će od sledećeg leta igrati na "Vajt Hart Lejnu" do 2018. godine. Holtbi, kome je otac Englez, maštao je još od malih nogu da jednog dana zaigra u Premijer ligi, i sada je ostvario svoj san, a to je obelodanio i svojim saigračima iz Šalkea na pripremama u Abu Dabiju.

- Za mene je ostvarenje sna činjenica da ću sada dobiti priliku da igram u vrhunskom engleskom klubu. "Sparse" sam izabrao iz ličnih razloga - objasnio je Holtbi.

U prvi plan je izbio onda kada je kao pozajmljeni igrač pre dve sezone u Majncu odigrao vrhunsku sezonu. Prošao je sve mlađe selekcije Nemačke, a za A selekciju odigrao je tri meča.

 

(Telegraf.rs)