RASULO U ZVEZDI: Nema para, igrači mogu da idu

- Ne mogu ništa da ih teram, kada ništa ne možemo da damo. Pružili su nam veliko zadovoljstvo svojim ponašanjem, igrama i pobedama. Međutim, kako dalje? Svi koji su obećali ćute - kaže predsednik V. K. Crvena zvezda

Nema ništa od ispunjenja obećanja sponzora, koji su otvorili vrata povratku i dolasku asova Prlainovića, Pijetlovića, Rađena, Šefika, Vapenskog i drugih, kaže predsednik vaterpolo kluba Crvena zvezda Viktor Jelenić, i dodaje da su igrači dobili zeleno svetlo za bilo koju soluciju.

- Ko je kriv... Ne znam, a ja sam bio romantičar, nostalgičar. Verovao sam i nadao se da do ovoga neće doći - rekao je Viktor Jelenić, predsednik vaterpolo kluba Crvena zvezda za Telegraf, i dodao:

- Situacija u Evropi nije ništa bolja. Tu i tamo se batrgaju neki klubovi. Pitanje je dokle će i oni.

Održan je sastanak uprave i igrača, na kojem je predočena izuzetno teška situacija. Ekipa je u tunelu, u kojem se svetlo ne vidi.

- Neću da lažem igrače, da im prodajem maglu i obećavam nešto što je, kako sada stvari stoje, nemoguće da se ispuni. Neverovatno je šta se događa, u kakvoj su situaciji klubovi koji na najbolji način predstavljaju Srbiju u Evropi. Govorim o Zvezdi, a siguran sam da ni kod drugih nije bolje - kaže Viktor Jelenić.

Štaviše, igrači su dobili zeleno svetlo za bilo koju soluciju.

Podsetimo problemi u V. K. Crvena zvezda počeli su da se nagomilavaju hapšenjem i procesuiranjem bivšeg ministra Olivera Dulića, koji je bio na funkciji predsednika Upravnog odbora.

(D. Z. - D. J./ B92)