NERVOZA: Federer opsovao Marija, ovaj se samo nasmejao (VIDEO)

Nismo navikli da čujemo psovke od Rodžera Federera, ali i Švajcarac je pukao u 12. gemu četvrtog seta, kada je verbalno "nagradio" Endija Marija

Rodžer Federer je bio vrlo nervozan na svom početku teniske karijere, psovao je i lomio rekete, ali onda se smirio i u poslednjih nekoliko godina važi za jednog od najstaloženijih i najkulturnijih igrača na terenu, međutim ima i on svoju "žutu minutu".

Tokom polufinalnog duela na Australijan Openu protiv Endija Marija, Švajcarac je prilikom jednog poena sočno opsovao Britanca.

- Ništa strašno se nije dogodilo. Jednostavno, pogledali smo jedan u drugoga. To je O.K. po mom mišljenju za tri i po sata tenisa. Što se mene tiče, nije se dogodilo ništa posebno. Nadam se da i on tako misli - rekao je Federer.

- To su stvari koje se dešavaju svakodnevno u tenisu i sportu. Stvari koje ljudi govore na fudbalskim ili košarkaškim terenima su smešne u poređenju sa ovim. Nije me to poremetilo. On je podigao nivo svoje igre - rekao je Mari, koji je uspeo da se sabere i slavi u petom setu sa 6:2.

(Telegraf.rs)