HISTERIJA: Srpska dijaspora srušila server, "Maksimir" rasprodat

Navijačima iz Srbije biće obezbeđeno 120 mesta u ložama, dok će dodatnih 30 biti u VIP sektoru, koji se gradi na zapadnoj tribini stadiona preko puta Maksimirskog parka

Mesec dana pre fudbalske utakmice između Hrvatske i Srbije, fudbalski savez komšijske države je u problemu. Za njih verovatno u "slatkom"... Naime, prodaja ulaznica za meč "decenije" počela je u četvrtak, a Zagrepčani su, kako navode njihovi mediji, noć proveli napolju čekajući da se dokopaju vrednog papirića. Do dragocenog papira se može doći i preko interneta, a zbog jagme server je veoma brzo pao! Isti je proradio tek posle sat i po.

Ima indicija da je srpska dijaspora iz Švajcarske i Nemačke, željna da se dokopa ulaznica, preopteretila server na kom se nalazi dotični sajt. Na ovom linku možete i sami da pokušate da dođete do karte. Još nešto, svako ko ima adresu boravka u Republici Hrvatskoj može da aplicira za ulaznicu.

Međutim, karata više nema jer su za samo nekoliko sati rasprodate.

- Sve karte za kvalifikacionu utakmicu sa Srbijom su prodate. Nažalost, ulaznica nije bilo dosta za sve, ali njih pozivamo da nam se pridruže u fan zonama gde će se utakmica gledati na velikom platnu - rekao je kordinator za ulaznice Nikša Martinac, a HNS objavio na svom Twitter profilu.

(Telegraf / jutarnji.hr)