NAJJAČA SRPKINJA! Marsela Ela Ilić: Žene, niste slabiji pol, uzmite tegove u ruke! (FOTO) (VIDEO)

Prezgodna plavuša, koja podseća na Pamelu Anderson, prva je Srpkinja u poslednjih nekoliko godina koja se takmiči na prestižnom "Arnold Klasiku" u Americi

Srbija je zemlja sporta, to je definitvno činjenica, a osim toga ističemo se i lepim i zgodnim devojkama u sportu. Milica Mandić je olimpijska šampiona u tekvondu i prava lepotica. Ivana Maksimović je srebrna sa OI u streljaštvu, ali, kad je o izgledu reč, bez problema bi mogla na modnu pistu, Ivana Španović mami uzdahe na atletskoj stazi a Ana Ivanović već godinama važi za najlepšu teniserku na svetu... Međutim, osim njih Srbija ima i Marselu Elu Ilić, devojku koja je prva naša predstavnica u poslednjih nekoliko godina na čuvenom "Arnold Klasiku" takmičenju u bodibildingu, fitnesu koji je osnovano legendarni glumac i bodi bilder Arnold Švarceneger i koje se održava u Kolumbusu u državi Ohajo.

Ona ne samo da je lepa, već izgleda fenomenalno i snažno, jer se bavi sportom koji zahteva dizanje tegova zarad izgradnje fenomenalne figure.

Ono što je zanimljivo je da većina devojaka u ovom sportu koristi usluge plastičnog hirurga da bi uvećale grudi i to se uopšte ne krije.

- Intervencije plastičnih hirurga su dozvoljene. Najbitnija stvar estetske hirurgije kod takmičarki su grudi, jer treningom i dijetom potpuno nestanu, zato što su one ustvari masno tkivo. Pravilo je kod suđenja da se devojci bez implanta sudi jednako kao onoj sa implantima. E, sad, koliko zaista dobijamo na izgledu kompletne figure, to je drugo pitanje - zaključila je Ela.

(Telegraf.rs / Lj. Vučetić)