RODMAN U SEVERNOJ KOREJI: Kim Džong Un će videti najvećeg "crva" (VIDEO)

Bivši košarkaš, koji se "proslavio" imidžom "lošeg momka", u Pjongjangu će odigrati i basket sa lokalnim košarkašima, ali će voditi i jedan od košarkaških kampova. Najpoznatiji "crv" nada se da će ga na terenu gledati i predsednik Kim Džong Un

Ekscentrični bivši NBA košarkaš Denis Rodman doputovao je u Severnu Koreju kako bi za medijsku kompaniju VICE snimio spot. Uz Rodmana, u Severnoj Koreji su i trojica nekadašnjih Harlemovaca, a serija, kojoj za sada ne znamo naslov, biće emitovana početkom aprila na "HBO"-u.

Kako je navedeno, bivši košarkaš, koji se "proslavio" imidžom "lošeg momka", odigraće i basket sa lokalnim košarkašima, ali će voditi i jedan od košarkaških kampova. Jedan od najboljih defanzivaca u istoriji NBA na taj način će pokušati da utiče na smanjivanje političkih tenzija koje postoje između dve Koreje, ocenili su predstavnici medijske kompanije. Rodman je istakao da se nada da će utakmici sa vrhunskim severnokorejskim košarkašima prisustvovati i sam lider te zemlje Kim Džong Un.

(Tanjug)