NEVASPITANJE: Fudbaler Zvezde pokazao srednji prst navijačima

Kao jedan od najiskusnijih igrača, Nikola Petković nije podneo zvižduke sa Zapadne tribine, pa je navijačima pokazao srednji prst

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković, koji je zimus postao prvi fudbaler koji je tri puta došao u Crvenu zvezdu, posle debitantnskog gola Vukana Savićevića u 58. minutu, umesto da se raduje, okrenuo se prema Zapadnoj tribini i pokazao navijačima kluba za koji igra srednji prst, i to obema rukama!

Kamera foto-reportera "Žurnala" Nenada Negovanovića zabeležila je ovaj incident, koji nadamo se neće proći nekažnjeno u klubu.

Kao jedan od najiskusnijih na terenu, jedini nije podneo zvižduke tradicionalno nervozne i nezadovoljne Zapadne tribine, kojoj decenijama unazad prvoj popušta strpljenje.

Protiv Javora, prvi zvižduci sa Zapada stigli su već u 42. minutu, ponovljeni su i na poluvremenu, a bili su još jači posle 0:1, ali to nije razlog za ovakvo nesportsko i vulgarno ponašanje. A posle se pitamo zašto su klinci tako bezobrazni, jer se ugledaju na svoje uzore na fudbalskom terenu.

(Telegraf.rs / Mondo / Foto: Nenad Negovanović / Žurnal)