Izbio pet zuba i kažnjen sa devet mečeva neigranja! (VIDEO)

Odbrambeni igrač Kluža Kadu suspendovan je na devet utakmica zbog toga što je nogom šutnuo u usta igrača Vasluja Živka Milanova, koji je ostao bez pet zuba

Odbrambeni igrač Kluža Kadu suspendovan je sa devet utakmica zbog toga što je nogom šutnuo u usta igrača Vasluja Živka Milanova, koji je ostao bez pet zuba.

- Ovo je veliki udarac za Kluž - rekao je predsednik rumunskog kluba Juliju Muresan posle odluke Rumunske profesionalne lige (LPF) da kazni Kadua.

- Ova odluka nije normalna jer se radi o nesrećnom slučaju. Jasno je da ćemo se žaliti zbog ove kazne - rekao je Muresan.

Kadu, koji je kažnjen i novčano sa 5.400 dolara, izvinio se Milanovu, rekavši da to nije namerno učinio.

- Samo sam hteo da šutnem loptu, a glava mu je bila suviše nisko. Nisam to želeo, a tek kada sam ga udario, shvatio sam šta sam uradio. Izvini, molim te! - rekao je portugalski fudbaler, koji je posle tog incidenta isključen sa meča.

Tridesetjednogodišnji Kadu, koji se pridružio rumunskom prvoligašu iz Boaviste 2006, pomogao je Klužu da osvoji tri titule u prvenstvu i tri nacionalna kupa u poslednjih pet godina. Kluž je trenutno šesti na tabeli sa 33 boda iz 20 utakmica, 17 iza vodeće Steaue.

Podsetite se još jednom kako je Kadu izbio zube protivniku.

(Telegraf.rs)