FUDBALSKA SRAMOTA! BSK u Borči gledate za 400 dinara, a učesnika Lige šampiona za 230?! (FOTO)

Ligaški mečevi Šahtjora u Donjecku mogu da se gledaju i za nešto više od dva evra, dok u Srbiji na pojedinim stadionima uz 400 dinara možete da komunicirate sa "komšijom" iz susednog dvorišta, uganete nogu na betonskim tribinama, a o pokrivenoj tribini samo da maštate

Meč BSK - Vojvodina, odigran u subotu devetog marta, gledalo je tradicionalno tek nekoliko stotina navijača, a ulaznicu su morali da plate 400 dinara. Nešto slično očekujemo i u subotu, kada na "Vizelj park" stiže Rad!

Mnogo, malo? Rekli bismo preterano, a za poređenje smo uzeli primer iz ukrajinskog fudbala i meč multimilionerskog Šahtjora iz Donjecka, stalnog učesnika Lige šampiona, ove godine i aktera dvomeča osmine finala tog takmičenja.

Meč Šahtjora, koji igra na ultra modernom stadionu zvanom "Donbas arena", možete u domaćem šampionatu pogledati i za 230 dinara, kada prebacimo vrednost ukrajinske valute u srpsku. Nisu bog zna kakva mesta, ali složićete se, svako sedište ultra moderne arene u Donjecku po svemu vredi više nego i "vip" mesto u loži stadiona u Borči.

Nećemo vam nuditi najveće cene u Donjecku, da se slučajno ljudi iz beogradskog predgrađa ne bi prevarili, pa posle ovog teksta, podigli cenu ulaznicu i za mečeve BSK-a. (cene u Donjecku možete proveriti i na klupskom sajtu).

(S. Milošević)