MILAN TAROT: Hrvati pobeđuju, Miha nije uradio ono što sam mu rekao!

"Mnogo je tvrdoglav čovek. Hrvati će imati seks, a našima je zabranio i u utakmicu će ući mnogo neiživljeni. Zbog toga će dobiti mnogo kartona", otkrio nam je pred dolazeći "Maksimir" poznati tarotolog

Ako je verovati Milanu Tarotu, momku koji pomoću karata vidi budućnost, srpski fudbaleri bolje i da ne putuju u Zagreb na meč kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo.

Poznati tarotolog je promenio mišljenje u odnosu na pre tri nedelje kada je bio ubeđen da će Srbija trijumfovati, a razlog koji se u međuvremenu pojavio je selektor Srbije.

U stvari, suština puta i način na koji izabranici Siniše Mihajlovića mogu da dobiju utakmicu je da izabranicima dozvoli da imaju seks.

U suprotnom... Ne piše im se dobro!

Ko će pobediti?

- Trebalo je Srbija, ali sada kada je Miha rekao ono za seks, sve se menja - rekao je Milan Tarot Telegrafu, i objasnio šta ovo znači:

- Miha neće uraditi ono što sam mu rekao i zato će pobediti Hrvatska.

Može li to do sledećeg petka da se promeni ili su karte toliko neumoljive?

- Joj, Miha je mnogo tvrdoglav čovek. Hrvati će imati seks, a našima je zabranio i u utakmicu će ući mnogo neiživljeni. Zbog toga će dobiti mnogo kartona i ništa više ne mogu da uradim.

Možemo li mi, navijači, od kuća nekako da promenimo stvar?

- Možemo da probamo sa pivom, onim velikim, u plastičnim flašama i čipsom. Da sve ublažimo.

Ublažimo poraz ili?

- Da, da se ublaži jer teško da može da se izbegne. Jedino Mihajlović sada može da utiče na ishod, ali on neće ništa menjati. Mnogo je težak čovek. Uostalom, zovite njega i pitajte. Znate, on je zeznuo celu stvar rekavši da ne mogu da imaju seks - završio je Milan Tarot.

(D. J.)