TIM KOJI NE IGRA KOD MIHE: Šta bi ovih 11 uradilo na "Maksimiru"?

Šta bi Srbija uradila u Zagrebu da ima na terenu Vidića, Stankovića, Laneta Jovanovića, Žigića, Klea i ostale * Telegraf sastavio tim od igrača na koje selektor ne računa *

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović saopštio je spisak igrača na koje računa za meč protiv Hrvatske u Zagrebu, a kao što se očekivalo, u timu nema Adema Ljajića i Dejana Stankovića. Telegraf je sastavio tim od fudbalera na koje srpski selektor trenutno ne računa.

Na golu "otpisanih" nalazi se golman azerbejdžanskog Nefčija Saša Stamenković, koga smo u Srbiji imali prilike da vidimo jesenas u meču Lige Evrope protiv Partizana.

Bekovski par čine nekadašnji saigrači iz Crvene zvezde, Pavle Ninkov (Tuluz) i Duško Tošić (Genčerbirligli), koji nisu pozivani u nacionalni tim od maja prošle godine.

U defanzivi je i štoper Mančester junajteda Nemanja Vidić, kao i fudbaler Zenita Aleksandar Luković. Vidić je reprezentaciji rekao "zbogom" samo tri dana posle svog 30. rođendana, saopštivši na sajtu FSS-a da je tako odlučio "teška srca“ i da je "želeo da prekine konstantne kritike da nije pružao najviše u dresu nacionalnog tima".

Luković je poslednji meč za "orlove", prijateljski protiv Švedske, odigrao u junu prošle godine.

(N. Kojić)