FSS PRELOMIO: Mihajlović odlazi?

U Savezu ne kriju da bi selektoru "orlova" odmah videli leđa, ali će se, navodno, ipak sačekati kraj kvalifikacija za Mundijal u Brazilu

Fudbalski savez Srbije neće produžiti ugovor sa selektorom Sinišom Mihajlovićem posle neuspešnih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Da ne bi prouzrokovali dramu pred meč sa Škotskom, čelnici FSS ne žele da uruče otkaz Mihajloviću pre isteka važećeg pozamašnog ugovora, pa će odluka o nenastavku saradnje biti ozvaničena "posle detaljne analize" pređenog puta otkako je trener preuzeo reprezentaciju, saznaje list "Sport".

Isti izvor navodi da su gotovo svi članovi FSS iznenađeni i potpuno razočarani onim što je Mihajlović pokazao u Zagrebu, najviše zbog njegovog izbora startnih 11 i taktike.

U Savezu ne kriju da bi Mihajloviću odmah videli leđa, ali će se ipak sačekati kraj kvalifikacija, navodi "Sport", i zaključuje da je Mihajlović jedini selektor koji je uspeo da da izgubi sve šanse za plasman na polovini kvalifikacija, kao i da veže tri poraza uz gol razliku 0:6.

(Telegraf.rs/Sport)