EKSPRESAN OPORAVAK! Kuzmanović spreman za Juve?

Svega nekoliko dana posle iznenadnog odlaska iz nacionalnog tima zbog povrede, fudbaler Intera očekuje da bude spreman za derbi sa Juventusom

Reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović nada se da nastupi za Inter protiv Juventusa u derbiju 30. kola Serije A. Kuzmanović je meč protiv Hrvatske u Zagrebu posmatrao sa tribina, zbog navodne povrede propustio utakmicu koju je Srbija odigrala protiv Škotske, zbog čega se ranije vratio u Italiju, a onda se naprasno oporavio za klupske izazove, pa to prirodno baca sumnju da je njegov iznenadni odlazak iz tabora "orlova" uzrokovan nečim drugim.

- Radim naporno da bih bio spreman za okršaj sa Juventusom. Definitivno sam bolje, ali kada igrate protiv Juventusa, morate biti 100 odsto spremni. Oporavak teče po planu - izjavio je Kuzmanović.

Srpski internacionalac priličan je optimista pred meč sa liderom na tabeli.

- Možemo da ih pobedimo, to smo dokazali i u Torinu, mislim da možemo to da ponovimo. Razlika između njih i nas je u tome što su oni prvi, a mi zaostajemo na tabeli. Oni su ove sezone bolji, ali naš cilj ostaje isti, a to je Liga šampiona. Mi smo Inter, možemo svakoga da dobijemo - ocenio je Kuzmanović, koji se potom osvrnuo i i na medijska nagađanja da će trener Intera Andrea Stramaćoni biti zamenjen, a da su kandidati Žoze Murinjo i srpski selektor Siniša Mihajlović.

- Naš trener je Stramaćoni. Mihajlović je dobar, volim da radim sa njim u reprezentaciji, ali mi imamo trenera. Drago mi je što sam u Interu, učiniću sve za ovaj klub. Idoli su mi Zaneti i Dejan Stanković, i nadam se da ću ispisati važne stranice istorije ovog kluba poput njih dvojice - zaključio je Kuzmanović.

(Telegraf.rs)